Oud-Leden Gala Diner

Op 24 maart heeft Skadi een fantastische avond beleefd: het galadiner voor oud leden van Skadi! In de historische Van Nelle fabriek werd een belangrijke stap gezet voor de toekomst van Skadi. Met 136 gasten, een diner met de nodige stoelenwissels, en een spetterend feest was het een unieke avond.

 
Opmerkingen op de avond als “Wat ben je mooi oud geworden”, “Jou heb ik lang niet gezien” en “We doen het voor Skadi, Op de Grote Godin!” lieten een nog altijd levend Skadi hart zien bij menigeen van de oud leden.  Het Skadi hart sprak zeker ook tijdens de veiling, waar een prachtig bedrag van €35.830,00 is opgehaald voor de vernieuwde huisvesting van Skadi! Met dit bedrag is de eerste stap van dromen naar werkelijkheid gezet. Wij willen alle donateurs hier hartelijk voor bedanken. Ook zonder de vele vrijwilligers vanuit Skadi was de avond niet mogelijk geweest, en we zijn hun dankbaar voor hun grote inzet!
 
De Huisvestingscommissie gaat nu voor de tweede stap: alle oud-besturen, J8-en, ploegen en disputen die niet bij dit prachtige diner waren bij elkaar brengen om samen de droom werkelijkheid te laten worden.